Het blauwvonk mysterie

De kinderen van De Groene Hand horen een duistere voorspelling en vinden een fles met blauwe vloeistof. Is die gevaarlijk? En voor wie?

Samenvatting

De Groene Hand is een geheime club van vijf kinderen. Zij staan klaar om hun tweede
mysterie op te lossen.

Het is warm, en iedereen is druk met het jaarlijkse zomerfeest. In het dorp lopen zelfs twee journalisten rond die een film maken. Geen mysterie in zicht.
Totdat de clubleden een duistere voorspelling horen. En ze tijdens een zwempartij iets in het water vinden dat te maken heeft met ‘blauwvonk’. Een spannend avontuur begint. Wat is blauwvonk? Is het gevaarlijk? Waarom worden er steeds meer katten en mensen ziek?
Komt de voorspelling uit, of lukt het De Groene Hand om het blauwvonk mysterie op tijd te ontrafelen?

Benieuwd? Vraag hier gratis de eerste 4 hoofdstukken aan. Of bestel het meteen in de webwinkel.

Bijzonderheden                                                                                                             Verschenen als luisterboek bij bibliotheekservice Passend Lezen (juni 2018)

Verschenen: juni 2017
ISBN: 9789402601824
Uitgever: Aerial Media Company
Omslagillustratie: Jan Cleijne

2 Comments Het blauwvonk mysterie

 1. Madelief

  Komt er nog een deel van blauwvonk want het eindigt heel spannend ik vind jouw boeken heel leuk ik ben benieuwd groetjes van madelief

  Reply
  1. Susan

   Hoi Madelief, fijn om te horen dat je mijn boeken leuk vindt! Over ‘Blauwvonk’ komt geen nieuw verhaal want De Groene Hand heeft dit mysterie (gelukkig!) opgelost :-). Het kan nog even duren voor er een nieuw Groene Hand-boek komt, maar misschien ken je de 2 avonturen uit de Mysterie Pocket nog niet? Groetjes, Susan

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *