reviews

samenvatting

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 6 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Heb jij je boekbestelling ontvangen? Vertel 't me!!


Deze lezers gingen je voor!

Beste Boek Ooit

Rated 5 out of 5
2 april 2021

Ik vond Lezen altijd saai en stom. Maar toen ik de Groene hand Las Had Ik er zelfs zin in om te lezen. Ik heb alle 4 de boeken Uitgelezen In 2 weken tijd. Ik hoop dat er nog een Komt.

Lucas

Dit is het mooiste boek dat ik ooit heb gelezen!

Rated 5 out of 5
26 november 2020

Lieve Susan, wat een ontzettend mooie verhalen schrijf jij! Na het lezen van het laatste woord van het 1ste boek zei mijn zoontje; “Wow! Wat een gaaf einde dat had ik nooit verwacht! Dit is het mooiste boek dat ik ooit heb gelezen!” En dat vind hij na het lezen van de hele serie nog steeds.
Zijn leesbeurt gaat dan ook over de verhalen van de groene hand. En hij wacht met
smart op je volgende boek!

Marjon

Echt leuke boeken om niet weg te leggen.

Rated 5 out of 5
22 november 2020

Echt leuke boeken om niet weg te leggen. Bij het blauwvonk mysterie bleef ik het meest nadenken: wat is toch die geheimzinnige blauwe vonk op de kaft. Ik vind dat er meer van dit soort spannende boeken moeten komen.
Tessa (10)
Mijn dochter en ik begonnen de Groene Hand samen te lezen. Ze vond het te lang duren dus is ze snel zelf verder gaan lezen😃
De schrijfster is ook op school geweest bij mijn dochter. De klasgenootjes zijn nu ook een geheime club gestart.
Priscilla (46)

Tessa

David wil nu zelf eigenlijk ook een geheime club oprichten!

Rated 5 out of 5
19 november 2020

Ik heb het boek als verrassing voor mijn zoon David (van net 9 jaar) besteld. Het boek werd heel snel geleverd, mooi als cadeau verpakt met een bijpassende boekenlegger en kaart erbij. We hebben het samen gelezen en we vonden het spannend en leuk. David wil nu zelf eigenlijk ook een geheime club oprichten!
Hij heeft er inmiddels ook een boekbespreking over gehouden en daarvoor heeft hij Susan’s tips op haar website gebruikt.
Op naar deel 2! Echt een aanrader!

Gwen

leuke boodschap van de schrijfster in het boek laten zetten

Rated 5 out of 5
17 november 2020

Overzichtelijke website waarbij je makkelijk je gewenste boek kan selecteren en bestellen. Optie om boodschap in het boek te laten zetten door de schrijfster is ontzettend leuk voor de kinderen. Boek snel verzonden.

Rhea