Actie Zomerkorting

Het is belangrijk dat kinderen doorlezen tijdens de vakantie. Want zo houden ze hun leesniveau vast. Daarom krijgen leerkrachten die in juni en juli klassikaal aan de slag willen met Mysterie Pockets 30% korting.

Tot 1 juli geldt 30% zomerleeskorting, speciaal voor leerkrachten. De korting geldt bij een bestelling vanaf 10 pockets via de webwinkel. De pockets komen met een persoonlijke boodschap voor ieder kind. Bestel en gebruik de kortingscode ZOMERLEZEN21.

Over de pocket: De Mysterie Pocket is een (voor)leesboek en doe-boek in één. Al voorlezend neem je je groep mee in twee spannende avonturen van geheime club De Groene Hand: eerst ga je mee op schoolreis naar een geheimzinnig ’Natuurhotel’ en los je daar een mysterie op. Daarna spot je een verdacht busje en ontdek je oude en nieuwe geheimen. Tussen de verhalen door vind je leuke creatieve opdrachten, raadsels, een quiz en doe-dingen.  Ideaal om leesvaardigheid, schrijfvaardigheid, leesplezier en creativiteit te stimuleren.

Normaal kost een pocket EUR 9,95, met korting maar EUR 6,96.

Hoe werk je? Het idee is: je geeft ieder kind een eigen pocket. Daarin kan het lezen én aan opdrachten werken. Dus schrijven en tekenen in de eigen pocket. Je kunt ook 1 verhaal samen doen, en de kinderen 1 verhaal laten lezen in de vakantie (met een paar spannende opdrachten).

Gratis leskaart: Je kunt ook nog de gratis leskaart bij het boek gebruiken als je wilt, maar dat hoeft niet.

Vragen? Mail gerust via info@groenehandpost.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *