Tekstschrijven

Tekstschrijven - Susan van 't Hullenaar

Goede tekst schrijven is een vak. Heb jij teksten nodig voor je bedrijf, product of merk maar beheers je dat vak onvoldoende? Of ontbreekt het je gewoon aan tijd of de juiste mensen? Besteed het schrijfwerk uit aan een professional. Ik help je graag. Of het nu gaat om informatieve artikelen, aantrekkelijke advertorials of begrijpelijke brochures die tot actie aanzetten, voor je het weet zijn je teksten publicatieklaar.  

Je kunt bij mij terecht voor:

  • Brochures, boeken en whitepapers
  • Magazines, bedrijfsbladen of artikelen daarvoor
  • Nieuwsbrieven
  • Webteksten: content voor websites, blogs en social media
  • Teksten over specialistische of complexe onderwerpen: ik maak ze zó dat je publiek ze kan en wil lezen.
  • Teksten met een juridisch aspect: voor juristen en niet-juristen. Door mijn juridische achtergrond ken ik het juridische jargon en weet ik wat wanneer inhoudelijk belangrijk is. Maar als tekstschrijver weet ik ook precies wat lezers doet doorlezen of afhaken.*

En ook voor:

TIP: Weet je nog niet precies wat je wilt vertellen, en op welke manier? Dan is het tijd voor een communicatieplan. Neem alvast contact op, dan maken we samen een plan op maat.

*In mijn praktijk zie ik vaak dat juristen (net als andere vakspecialisten) zó gericht zijn op de inhoud dat ze de vorm vergeten. Terwijl een goede vorm juist hét middel is om lezers, ja óók collega-juristen, vast te houden. Want wat lees je zelf liever? Een lange tekst met zinnen die rechtstreeks uit het wetboek lijken te komen en met informatie die wel volledig is, maar niet per se relevant? Of een overzichtelijk ingedeelde, puntige tekst met precies die informatie die je nodig hebt?

Heb je tekstplannen waarbij ik kan helpen? Leg ze aan me voor, dan hoor je snel wat de mogelijkheden zijn.