Over Susan

Over Susan van ’t Hullenaar

Wie haal je in huis als je mij inschakelt?

Zie mij als een gespecialiseerde collega buiten kantoor. Met wie je altijd even kunt sparren over tekst- of communicatiezaken. Die probleemloos tijd maakt voor je projecten. Die jouw bedrijf kent, maar toch kijkt met de frisse blik van een buitenstaander.

Ik vind het leuk om me te verdiepen in de wereld van mijn klanten. Ik doe graag research en puzzel en schaaf tot ik de perfecte tekst heb. Of het mooiste verhaal. Uiteraard binnen de deadline. Maar ik hou ook van actie en ga graag op pad voor een redactievergadering, een interview op locatie, een brainstormsessie of een workshop met jou en je collega’s.

Wat vinden klanten daarvan? Dat kunnen ze beter zelf vertellen. Een paar beknopte quotes:

Ik heb Susan leren kennen als iemand die het vak meer dan goed beheerst.
Of het nu gaat om diepgaande tekst begrijpelijk herschrijven of gewoon een goed stuk geschreven tekst, Susan kan het allemaal.                                                                                             – Coniek Meijer, traffic manager media Provincie Overijssel

Ze is scherp, helder in haar uitleg en to the point. Zonder de wensen van de klant uit het oog te verliezen.
Twan Fenger, Vizier op Scherp loopbaantraining

Susan doorgrondt complexe thema’s snel en vertaalt ze voor ons naar begrijpelijke en duidelijke scripts.
Gudo van Niekerk, creative director NewMade

Een kei in het interviewen van mensen.
Ellie Goemans, Voedselbank Amsterdam

Susan schrijft begrijpelijke, levendige en enthousiasmerende stukjes op basis van interviews en heeft waardevolle inbreng op redactievergaderingen. Ze handelt snel en komt afspraken altijd na.
Isis Bindels, Partner PwC

De volledige quotes en meer vind je terug op de pagina Klanten.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Maak een afspraak, ik kom graag bij je langs voor een oriënterend gesprek bij een kop koffie.

Korte bio

Jeugd: Altijd bezig met tekst- en communicatieprojecten: ik schreef strips, boekjes en tijdschriften. Maakte humoristische hoorspelen en scripts voor toneelstukjes. Correspondeerde met tientallen mensen en las daarnaast alles wat los en vast zat. Favoriete schoolvakken: Engels, Latijn en geschiedenis.

Studie: Nederlands Recht te Utrecht. Scriptie: De parodie in het auteursrecht en het merkenrecht (1994).

Werk: Jurist bij Heineken (interim), Nationale Nederlanden en DAS (1997-2009). Bij DAS combineerde ik het juridische werk met teamleidersfuncties en een toenemend aantal klussen voor Corporate Communicatie: columns in landelijke dagbladen, de productie van een seminarvideo Marktwerking in de zorg en woordvoerdersklussen voor pers en tv, waaronder het consumentenprogramma DAS je goed recht. Eind 2009 besloot ik echt voor de communicatiekant te kiezen en startte ik mijn eigen allround tekstbureau. Naast zakelijk schrijfwerk publiceer ik ook kinderboeken (genre avontuur en mysterie).

Nieuwsgierig naar nog meer persoonlijke informatie? Lees dan verder in de bio op mijn boekensite.