Een nieuwe leskaart voor KBW 2020

Voor de Kinderboekenweek is er weer een leuke gratis Groene Hand-leskaart met lesideeën voor leerkrachten. Natuurlijk sluit hij aan bij het thema ‘geschiedenis’. Vraag hem snel aan, dan heb je vast een fijn project voor de KBW.

Bekijk ook de andere drie leskaarten. Leuk en makkelijk om in de klas te gebruiken. En je geeft het (voor)leesplezier gegarandeerd een boost!

Leskaart 1

Deze leskaart biedt een overzichtelijk project in 5 minilessen, waarin het thema Vriendschap een speciale rol speelt.  Met het voorleesboek en de opdrachten zet je de kinderen op een leuke manier aan het werk.

Leskaart 2

Deze leskaart biedt een spannend, uitgebreid project, met missies die de leerlingen samen moeten volbrengen. En geheimen die ze samen moeten bewaren. Als leerkracht heb je een heel bijzondere rol in dit project, waarmee je het thema Vriendschap op een bijzondere manier kleur en inhoud geeft.

Leskaart 3

Deze leskaart en de Mysterie Pocket vormen een ideaal duo. Met 2 spannende voorleesverhalen, interactieve opdrachten en leuke lesideeën rondom het thema reizen/vervoer ben je in één keer klaar. Opdrachtformulieren kun je, als je wilt, voor de hele klas downloaden van deze website. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *