Gratis leskaarten voor leerkrachten

Er is weer een leuke nieuwe Groene Hand-leskaart met lesideeën voor leerkrachten. Hij sluit aan bij het KBW2020-thema geschiedenis, maar je kunt hem het hele jaar gebruiken. Vraag hem snel aan, of bekijk de andere leskaarten hieronder.

3 gratis Groene Hand-leskaarten. Leuk en makkelijk om in de klas te gebruiken. En je geeft het (voor)leesplezier gegarandeerd een boost!

Leskaart 1

Deze leskaart biedt een overzichtelijk project in 5 minilessen, waarin het thema Vriendschap een speciale rol speelt.  Met het voorleesboek en de opdrachten zet je de kinderen op een leuke manier aan het werk.

Leskaart 2

Deze leskaart biedt een spannend, uitgebreid project, met missies die de leerlingen samen moeten volbrengen. En geheimen die ze samen moeten bewaren. Als leerkracht heb je een heel bijzondere rol in dit project, waarmee je het thema Vriendschap op een bijzondere manier kleur en inhoud geeft.

Leskaart 3

Deze leskaart en de Mysterie Pocket vormen een ideaal duo. Met 2 spannende voorleesverhalen, interactieve opdrachten en leuke lesideeën rondom het thema reizen/vervoer ben je in één keer klaar. Opdrachtformulieren kun je, als je wilt, voor de hele klas downloaden van deze website. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *