3 leskaarten voor leerkrachten en ouders

De Groene Hand staat voor avontuur en samen dingen oplossen. Die thema’s zijn ook leuk voor in de klas en nu tijdelijk ook voor thuis. Daarom heb ik voor leerkrachten en ouders drie handige leskaarten ontwikkeld. Kijk en kies maar!

Leskaart 1

Deze leskaart biedt een overzichtelijk project in 5 minilessen, waarin het thema Vriendschap een speciale rol speelt.  Met het voorleesboek en de opdrachten zet je de kinderen op een leuke manier aan het werk.

Leskaart 2

Deze leskaart biedt een spannend, uitgebreid project, met missies die de leerlingen samen moeten volbrengen. En geheimen die ze samen moeten bewaren. Als leerkracht heb je een heel bijzondere rol in dit project, waarmee je het thema Vriendschap op een bijzondere manier kleur en inhoud geeft.

Leskaart 3

Deze leskaart en de Mysterie Pocket vormen een ideaal duo. Met 2 spannende voorleesverhalen, interactieve opdrachten en leuke lesideeën rondom het thema ‘reis mee!’ ben je in één keer klaar. Opdrachtformulieren kun je, als je wilt, voor de hele klas downloaden van deze website. Veel plezier!