3 leskaarten voor leerkrachten

De Groene Hand staat voor avontuur en samen dingen oplossen. Die thema’s zijn ook leuk voor in de klas. Daarom heb ik voor juffen en meesters die kun groep willen meeslepen in een spannende én vriendschappelijke missie twee leskaarten ontwikkeld: een korte en een uitgebreide. Kijk en kies maar!

Leskaart 1

Deze leskaart biedt een overzichtelijk project in 5 minilessen voor de Kinderboekenweek 2018, maar ook voor daarna. Met het voorleesboek en de opdrachten zet je de kinderen op een leuke manier aan het werk.

Leskaart 2

Deze leskaart biedt een spannend project voor de Kinderboekenweek 2018, maar ook voor daarna. Met missies die de leerlingen samen moeten volbrengen. En geheimen die ze samen moeten bewaren. Als leerkracht heb je een heel bijzondere rol in dit project, waarmee je het thema Vriendschap op een bijzondere manier kleur en inhoud geeft.

Leskaart 3

Leskaart KBW 2019 Reis mee!

Deze leskaart en de Mysterie Pocket vormen een ideaal duo voor de Kinderboekenweek 2019. Met 2 spannende voorleesverhalen, interactieve opdrachten en leuke lesideeën rondom het thema ‘reis mee!’ ben je in één keer klaar. Opdrachtformulieren kun je, als je wilt, voor de hele klas downloaden van deze website. Veel plezier!